Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • torokbalazs

    csendes tag

    Sziasztok! Arra szeretnélek kérni titeket, hogy segítsetek telefon választásban. T-nél venném és leszükült a kör 4 telefonra. (Ha netán tud valaki hasonló tudásut, árut kérem jelezze)
    -LG G3: tetszik a telefon dizájnja, bár kicsit tartok a méretétől (majd még megtapogatom őket valahol) a képernyő fantasztikus, problémám az, hogy néhány helyen olvastam, hogy döcög pár helyen.. Ez nem tudom élő probléma ma is de ez mindenképpen olyan ami eltántorítana a vételtől. A kamera nem olyan fontos szempont egyik telefonnál sem.
    -Nokia Lumia 930: nagyon megtetszett ez a telefon, hiszen belépő lenne a Windows világába, csak rengeteg problémát olvastam (kijelző, összeszerelés) ami megrémített. Nagyon tetszik, hogy mindenhol kiemelik, milyen szépen fut hosszú távon is(szintén nagyon fontos szempont)
    Sony Xperia Z2: Jelenleg is egy Sony telefont nyúzok (Xperia Sp) nem teljes megelégedéssel, de ezt betudom az 1 giga ram-nak. Nagyon tetszik az akkumulátor mérete, a kijelző is nagyon szép és a víz-,por elleni védelem remekül jönne a hétköznapokba.
    Sony Xperia Z3 Compact: Bitang erős hardver, jó üzemidő, kicsit kicsinyellem, hiszen jó lenne ha a tabletemet ki tudnám helyezni a forgalomból.

    Összeségében: Egy olyan telefont szeretnék vásárolni ami a 2 évet a hűségnyilatkozatban kibír, megfelelően frissítsék, lehessen jól filmet,zenét, játékot lejátszani .Legfontosabb, hogy fluid legyen a működés
    Előre is köszönöm a válaszokat!

Új hozzászólás Aktív témák