Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Exelsior24

    aktív tag

    válasz Fall-N #10019 üzenetére

    Pontosan így van, ahogy leírtad. Rákerestem most és a legtöbb megoldásnál vesznek egy USB HUB-ot, ami Type-C csatlakozós, ezzel kapcsolódik magára a Chromecast with GoogeTV eszközre.
    Magán az USB HUB-on pedig különböző csatlakozók vannak, lehet rajt ethernet csatlakozó is, sima hagyományos USB-A-k, SD vagy microSD kártyafoglalat stb... , de fontos hogy legyen rajt egy külön USB Type-C vagy micro-USB port amin keresztül a HUB-ot áramforráshoz csatlakoztatod.
    Ennek a kábelnek az egyik vége megy az USB HUB-ra, a másik pedig vagy a TV USB portjára, ha az elegendő áramot tud neki biztosítani, vagy ha nem akkor mondjuk egy telefon töltő adapterbe, vagy a Chromecast adapterébe ha adtak hozzá.
    Ezzel a megoldással el van látva árammal az USB HUB is, és rajta keresztül a Chromecast eszköz is megkapja a szükséges áramot, de hála az USB HUB-nak lesz egy csomó csatlakozód amiket meg simán tud kezelni a Chromecast eszköz.

    @boborján2 Tessék itt egy egész jó videó róla, hogy miről is van szó: [Unlock your Chromecast's full potential by adding a USB C Hub]

    Illetve képeken is szemléltetve:
    [kép 1] [kép 2]

    Nagyjából ezeken is látszik, miről is lenne szó, megoldható bár azt tudni kell, hogy nem olcsók ezek a sok csatlakozós USB HUB-ok.

    Steam / PlayStation: Exelsior24 / Nintendo Switch Friend Code: SW-3907-8356-3882

Új hozzászólás Aktív témák