Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ProdyGee666

    újonc

    Sziasztok,
    Unokatesóm kisfiának állítanék össze egy kezdő játékos gépet. Mivel a videókártya árak úgy látom jelenleg az egekben, az lenne az elképzelésem, hogy egy erős konfig alap vidokártyával kellene, amit aztán 1-2 év múlva bővíthet egy jobb kártyával(i3+valami alap geforce pl 1030). Vagy esetleg integrálttal (ha jol latom itt AMD jobb, Ryzen 5?).
    Ebben kérnék segítséget tőletek.

    1. Mire fogod használni a gépet? Ha játékra, akkor multiplayer, vagy inkább singleplayer játékok?
    Játék, Multi.
    2. Milyen alkatrészekkel rendelkezel, amit az új gépben meg szeretnél esetleg tartani?
    Monitor, billentyűzet, egér
    3. Milyen alkatrészekre van szükséged?
    komplett gép
    4. Mennyi a kereted rá?
    250 000 Ft
    5. Mekkora a monitorod natív felbontása, képfrissítési frekvenciája, milyen csatlakozók vannak rajta? G-sync-et vagy Freesync-et támogat? (ez videókártya választásnál lényeges szempont)
    Sajnos ezt még nem tudom. Mindenesetre vegyük úgy hogy standard alap 24 colos 1920x1080, DVI csatis monitor. Nincs G-sync Freesync.
    +1. Elkötelezett vagy-e valamelyik gyártó/márka iránt? Van-e valamilyen speciális elképzelésed a gép megjelenését, színvilágát illetően, esetleg egyedi igény valamelyik alkatrésznél?
    Nem vagyok, ami jobb ár/teljesítményben. Jól szellőző, stabil ház legyen, ablak, szines ledek stb... nem kell, de az se baj ha van, de csak ezért ne legyen drágább.
    Köszönöm a segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák