Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Roxkex

    senior tag

    1. Mire fogod használni a gépet? Ha játékra, akkor multiplayer, vagy inkább singleplayer játékok?
    Gaming, GAMING és még egy kicsi GAMING ;) - Najó néha dolgoznék is róla szoftverfejlesztést. DE ez nem számít mert van céges laptop. Szóval a GAMING a prio
    2. Milyen alkatrészekkel rendelkezel, amit az új gépben meg szeretnél esetleg tartani?
    Van 1 1TB-os vinyóm még laptopból maradt vissza. Ezt kb felhasználhatnám ameddig nem lesz "jobb" (?).
    3. Milyen alkatrészekre van szükséged?
    Mindenre :D Mmint egy konkrét gép kell, szóval a 2.-ban említetten kívül minden de lehet, hogy még vennék 1 vinyót is ami nagy asztali gépbe való és ezt is oda csapnám mellé.
    4. Mennyi a kereted rá?
    350k-420k között gondolkozom.
    5. Mekkora a monitorod natív felbontása, képfrissítési frekvenciája, milyen csatlakozók vannak rajta? G-sync-et vagy Freesync-et támogat? (ez videókártya választásnál lényeges szempont)
    1080P a mostani monitorom de a jövőben majd szeretnék egy 4k-sat. De ettől függetlenül ha 4k-s monitorom van "elviselem" ha "csak" 1080p-ben tudok gémölni ;) A mostaninál minden IS jobb :D
    +1. Elkötelezett vagy-e valamelyik gyártó/márka iránt? Van-e valamilyen speciális elképzelésed a gép megjelenését, színvilágát illetően, esetleg egyedi igény valamelyik alkatrésznél?
    Ha videó kártya akkor inkább NVIDIA !
    Processzor terén nyitott vagyok az AMD felé, mert ahogy néztem a bencheket ezek a ryzenek eléggé bad**s-ek. Persze ha van jobb árú és tudású intel akkor let's do this :D
    A gép háza ? Őszintén felőlem egy karton dobozban is lehet ha ami benne van az brutál tudású és nem gyullad ki a doboz ;) Szóval nincs !
    Ami talán egyedi igény lehet, hogy egy boltban magyarországon és garanciával szeretném megvenni, mert össze szerelést is kérnék.

    Persze azért már nézegettem gépeket főleg a PCX-nél összerakott gépeket, mert kiindulási alapnak jók voltak. (Aztán lehet máshol rakatom össze ! Okok lejjebb.)
    Amely konfigok tetszettek kifejezetten.
    - https://www.pcx.hu/pcx-r5-3600-1660-ti-671428-szamitogep-00270553
    (Bár sajnos a pcx-nél a R5 3600 az most nem elérhető és nem tudják mikor lesz megint de hát ezért lehet máshol rakatom össze)
    - https://www.pcx.hu/pcx-i5-10400f-1660-ti-328754-szamitogep-00927230

    Nah szóval a fentiek alapján ki mit tud javasolni ? :)
    Előre is köszi ! Már iszonyat rég volt, hogy asztali gépekkel foglalkoztam :D

    Redmi Note 7 MIUI 12 Stable - Xiaomi.eu "Én nem akarok se iOS-t , se Androidot Én egy jó okostelefont akarok!"

Új hozzászólás Aktív témák