Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dqdb

    nagyúr

    válasz Solymi81 #39198 üzenetére

    Arra gondoltam, hogy megveszed a billenytűzet+egér kombinációt, és leszeded ról a kupakokat. Az egy slide-over-dome kialakítású membrános billentyűzet, amely Cherry MX kompatibilis kupakokat fogad.

    A következő árlépcső a WASD és Max vékony ABS kupakja 50 dollárért (+szállítás+áfa), ebből az utóbbié jó világítós billentyűzetekre. Még drágábban 50 font (+szállítás) környékén van a Varmilo kupakja, minőségre ez a legjobb, tipográfiára nézve ronda. A CM kiegészítő készlete csak a Masterkeys Pro sorozathoz illeszkedik, így az neked nem jó. És ennyi a teljes választék 3rd party lehetőségekből magyar kupakokra.

    Ha elég egy angol kupakszett ISO kiterjesztéssel, akkor olvasd végig az utolsó 2-3 oldalt, tele van AliExpress linkkel a témában.

    Skullwipe: De azt nem mondtad, hogy milyen a kupak a Combo-n.
    A kategóriájában szokásos: vékony mártogatós.

    Van képed a magyarról?
    Nekem nincsen, de a topikban tudom, hogy akad. Emlékeim szerint rettenetesen hasonlít a Masterkeys Pro kupakjára, a tippem szerint megegyeznek, de ezt nem merem kijelenteni.

    egy kép, hogy néz ki egy régi dyesub ABS egy mostani tejfölös doboz vastagságú háttérvilágítós doubleshot ABS
    Egy doubleshot ABS GMK kupak most is így néz ki, cserébe 100 dollár (+szállítás+áfa) felett van egy készlet induló ára group buy esetében extrák nélkül. Group buyon kívül pedig még meredekebb az ára.

    [ Szerkesztve ]

    tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek

Új hozzászólás Aktív témák