Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mephike

    senior tag

    válasz UX #70097 üzenetére

    Bocs, de az éjjel bealudtam. örülök, hogy azért nagyjából tiszta víz került a pohárba. ;)
    De lépjünk előre a Te ügyedbe, javaslataim a vezetéknélküliségre.
    Ha általános felhasználásra kell, tehát ha nem kőkemény e-sportra:
    1. Talán nem mondok hülyeséget, ha azt mondom, hogy az egyik legjobb választás és többen is itt használják az a Keychron billentyűzetek. Ebből is a K széria az, ami tudja a vezetéknélküliséget. Blutooth kapcsolat jellemzi, ami előny, hogy a billentyűzet használható Windows és IOS oprendszernél is. Van cserélhető switches változat is. Árról az után lehet beszélni ha már tudjuk, hogy milyen layoutban gondolkodsz és akarod-e, hogy cserélhető legyen a switch a billentyűzetben, ez utóbbit én javasolnám, hogy cserélhető legyen.
    2. A második lehetőség, hogy veszel kb 10-12k forint értékű vezeték nélküli Logitech vagy MS billentyűzetet. Bár ezek, ahogy írtad általában mind lapos gombúak.
    3. Redragon Vishnu. Saját véleményem, 2 Redragon termék után, hogy itt a vezetékmentesség terén érdemes azt a pár ezer forint pluszt hozzátenni, és inkább az 1-es opciót választani, mert jobb switcheket, jobb kábelt (még ha csak töltésre fogod használni), jobb gombokat kapsz.

    A másik vonulat a vezetékmentesség terén gamer irányzat. Itt ugye wireless megoldásokat fog találni a jobb válaszidő érdekében.
    Nekem ilyen billentyűzetem nem volt és gyanítom nem is lesz, mert sem dizájnban sem képességben nem győztek meg, főleg az ár/érték párosra gondolok.
    1. Ott van az ASUS ROG Claymore II.
    2. ASUS ROG Falchion
    3. RAZER BlackWidow V3 Pro
    4. COOLERMASTER CK721

    Saját véleményem, hogy sem a Razernek, sem az ASUS-nak nem a billentyűzetkészítés az erőssége. A Razert biztos nem venném, az ASUS nekem túlárazott. A CK721-et szeretném letesztelni pár hónap múlva, ha megkapom tesztre le fogom írni róla a véleményem, de a jelenlegi tudásom ismerteim mellett neki szavaznék bizalmat.

    Bárki kijavíthat, ha valamiben nem ért egyet ;)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák