Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • jaffa 2843

    Ármester

    Ninox Venator-ról pár rövid szó.

    Vanir példánya van nálam, szóval gyakorlatilag ugyanarra az egérre reflektálok, amiről a cikke szólt.

    A formája nem az én világom, túl keskeny a közepe az egérnek. Én inkább azt szeretem, ha kicsit széles de lapos. (G303) Igazából ez lényegtelen, nem is ez lenne az irományom fő mondanivalója.

    Előljáróban annyit, hogy ez az egér ~15 ezer forintnyi €-ért enyhe rablás. Nem tudom, hogy később javulni fog-e a minőség, de a burkolat és az összeszerelés minősége kritikán aluli.

    Főgombok. Ha már régen meg lett szavazva (előző projekt-nél), hogy a burkolattól szeparált lenyomók legyenek, akkor ezt az egyébként szükséges dolgot miért kellett elfelejteni? Ezután pedig nyilván jön a pre-travel probléma, változó nyomáspontok, stb. Az is elég illúzióromboló, ha lenyomok egy gombot, akkor a burkolat 3 reccsenéssel regisztrálja azt. :D

    A görgő feszes (ha jól tudom Vanir fixálta már), talán túl feszes is. Mármint ahhoz képest, hogy a keréken lévő gumin inkább csúszik az ujjam, mint tapad. A görgőlenyomás kicsit kemény, érzésre noname mikrokapcsoló. Azt hozzá kell tennem, hogy elszoktam a hosszú útú kemény mikrokapcsolóktól. A G303/G102 könnyed taktilis megoldásai jobbak és gyorsabban használhatók.

    Az oldalgombok a legjobbak, csak azt nem értem, hogy miért van élük kifelé és miért végződnek szúróhegyben. :DDD

    A kábele kicsit vastag és enyhén akadályozó. Nyilván nem parakábel van rajta gyárilag. (Semmin sincs az sajnos)

    A talpai kiválóak. ;]

    Magát a szenzort nem néztem alaposabban, de jónak tűnik. Nem ez a gyenge pontja az egérnek.

    Összességében ez tipikus esete a nem minden a belső és az alkatrészek minősége. A burkolat nagyon gyatra minőségű, ahányszor megfogom annyiszor recseg és nem, nem markolok rá izomból, csak normálisan megfogom.

    Az árát is nézve, ez számomra egy 4/10-es egér. Ha mindegyik ilyen, akkor ezt senkinek nem ajánlom. :(

    #### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####

Új hozzászólás Aktív témák