Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Shodan

    addikt

    Megérkezett a Broadlink rm mini3 Wifi\IR controllerem, viszonylag hamar ideért. Az első benyomásom róla abszolút pozitív.
    A dobozban egy USB kábel, egy kis 1 oldalas füzet és maga az eszköz van. Kinézete nagyon pofás.

    Arra számítottam hogy van valami admin felülete, helyette az e-control appon keresztül érhető el.
    Csatlakoztatása teljesen egyszerű, csak beírtam az appban a wifi jelszómat is kész is.
    (Azt nem nagyon értem hogy alap esetben az iphone hogyan kommunikál az eszközzel, mert amíg az appban nem adom meg a wifi kódot addig ugye az eszköz nem jelentkezik fel a wifi hálózatra, na de addig is az iphone hogy látja?!)
    Miután csatlakozott +remote-al adhatunk hozzá előre létrehozott profilokból, de akár be is taníthatjuk.
    Én Fujitsu ASYG12LLCC-hoz vettem és működik vele. Először betanítani próbáltam, de később a fujitsura rákeresve van hozzá kész profil is.
    Ennél a profilnál a quiet venti fordulat sztem nem megy, persze ezt csak sejtem, mert...
    A legnagyobb negatívum, nem is az eszközzel kapcsolatos, hanem inkább a klímával. 2016-ot írunk de egy nyomorult kijelző, vagy indikátor nincs a beltérin.
    Így ha tegyük fel a hozzákapott távirányítóval bekapcsolom és utána a broadlinkel vezérlem, akkor nyilván a klíma távirányítójára ez az adat nem frissül vissza és így fals adat fog jelezni.
    Marad az hogy max a hangjából leszűröm hogy melyik venti fordulaton lehet, stb.
    Megjegyzem ha a lamellát is állítom a saját távirányítóján! sem képes kiírni a nyomorult hogy legalább melyik a lamella legalsó és legfelső pozíciója.
    Így ha véletlenül tovább nyomom, akkor nyomkodhatom végig megint. Biztos ezt csak a több százezres gépek tudják és hatalmas mérnöki tudományt igényel.
    Maga az eszköz nagyon megéri, le a kalappal előtte, nem is értem hogy miért ilyen olcsó. A ventilátoromat is simán vezérli.És mindenhonnan jól adja a jelet.

    [ Szerkesztve ]

    www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.

Új hozzászólás Aktív témák