Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • hunaqua

    addikt

    válasz F.N. #44026 üzenetére

    Szeretném megkérdezni,hogy aki a Daikin klímát ajánlja itt folyamatosan,akár felhasználó is, az Daikin alkalmazott ? Amennyiben elolvassátok a korábbi hozzászólásaimat akkor azokból jól látszik,hogy figyeltem ezeket a gépeket,és folyamatosan írtam,hogy ezek már az Rcool Display kivételével szerintem már rég AUX cuccok. Mivel szeretnék klímát cserélni itthon is ( régi on-off Funai helyett), és már van fent itt is egy Rcool amivel alapvetően meg vagyunk elégedve,ezért nézem azokat is. A mostani oldalukon láttam,hogy felkerültek az AUX cuccok is hivatalosan,amivel a fent lévő marketing anyaguk alapján forgalmazói státuszba kerültek 2021-től. Ennek úgy gondoltam,hogy van hír értéke,hiszen egyéb marketing anyagokból az derül ki,hogy a világ egyik legnagyobb klíma gyártó cége az AUX.

    ....nem,továbbra sincs üzleti érdekem hozzá,de szerintem ez pont ugyan úgy hozzá tartozik ehhez a fórumhoz mint a többi márka,amiről hallani itt rengeteget. :)

    Bárki be tudja írni,hogy rotovill.hu ,és itt meg fogja találni a klímákat,és a hozzá tartozó marketing anyagokat is. Nem kell hozzá szerelőnek lenni. :)

    [ Szerkesztve ]

    SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi

Új hozzászólás Aktív témák