Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • PROTRON

    addikt

    válasz vtechun #49896 üzenetére

    Hát én Budapesten nagynak mondható cégtől kaptam kb 6 hete árajánlatot az AP-re és maga az alapgép alkudozás előtt drágább ajánlatot kaptam "személyre szabva" mint amit Te szereléssel együtt kaptál. Az oké hogy nálam a szerelés része az nagyobb móka volt, de azt nem a gép alapárába szokás beleárazni.
    Persze ha ezzel a típussal kapcsolatban is visszacsörgök lehet engedett volna valamennyit, de azért arányokat kell nézni ha már személyre szabva adják. :D
    Persze nagy cégként azért van egy bizalom hogy ha 5 éven belül van valami ami a telepítésre vezethető vissza akkor felelősséget vállalnak, nem tudom milyen céget találtál.

    Én végül egy picivel erősebb készüléket választottam, mert tényleg nem akarok -20ban fázni szigeteletlen födémmel és 25 nm2 szigeteletlen tömör tégla fallal. Viszont az én Fujim hangosabb is adatlap szerint mint a megadott Mitsu.

    A szomszédomnak most Fischer klímát fognak telepíteni előzőleg azt mondta hogy csak nyáron fogja hűtésre használni, de ezt nem hiszem el neki. :D
    A munkához megkapom a jó kis industrial technót, Dewalt feat Makita, when sound of steel meets with your Solid body.

    [ Szerkesztve ]

    Elméletileg nincs hülye kérdés...az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség.

Új hozzászólás Aktív témák