Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mexel

    veterán

    válasz kisbalazs83 #56029 üzenetére

    A mitsu azért drágább mint egy sensira szerintem. ( most csak a 2,5-öst írtam.) A daikin az változóan akciótól függően 220-320-ig terjed. A mitsu 280 körülről indul-tól indul ha jól látom.
    És mit nem értesz? Ha sikerül olcsón daikint venni egyértelműen az lesz . Az olcsó az jelenleg legyen kb 240-250 körül ( 2,5-ös) Ha csak 320-ért lesz akkor kell valami ami 250 alatt megáll, mertha nem daikin akkor már olcsóbb legyen jóval. A Mitsu nem az. Olcsóbb a Fisher, az LG, a Syen ( ami lehet nem is halk), talán a Pana lehet még. Az egy árkategória attól függ milyen árat nézünk éppen :) ha jól emlékszem nemrégen akcióban 200 körül is volt talán daikin. ( de lehet hogy keverem) Szívesen vennék mitsut egyébként és köszi hogy ajánlottad, mert teszik. ( feltételezem jó is) Felkerül a listára, hátha éppen az lesz akciós, de azt nem nagyon láttam eddig abban az ársávban ahol keresnének.

    Egyébként ez a FisherEdition nekem is mozgatja a fantáziámat, ha csak a fele is igaz annak amit írnak akkor is ezért az árért jó lehet. Főleg hogy alig lesz használva. A 2 db-on kb 150-180-e ft -ot lehetne spórolni ha a daikin nincs éppen jó áron. Az már majdnem az egyik ára, vagy inkább egy harmadiké amire még szükség lenne akár. És ha valóban a Midea Xtreme Save a belső az talán már nem olyan rossz. ( tudom, tudom, nem japán, nem daikin - de olcsó - a szülőknél máshol is lenne helye a különbségnek)
    nekem pl van eg nem tudom mennyi idős, de legalább 15 éves onoff Dimarsom klímám egy garzonban és azóta is működik. Pedig tróger szerelés volt, zörög az eleje óta de hűt mint a barom, és az biztos nem 20 db - főleg a zörgéssel, de simán nem érdekel :) , a hűtőszekrény halálhörgései jobban zavarnak)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák