Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • csimav

    senior tag

    Az a helyzet hogy átolvastam a mobilarena-s tszteket a W580i ről és a W880i ről is... és hát nemsok jó huz a 880 felé. Ami jó benne hogy lapos, 1 gb M2 memoria. De a billentyűi se valami nagyok...meg ittvan pár dolog még:
    1:
    "A mozgatásra folyamatosan változott a hangerő és a hangminőség, mint a régi kontakthibás kazettás walkmeneknél. Nagyon oda kellett rá figyelni, a zsebemben nem is tudtam hallgatni, csak amikor asztalon hagytam a telefont."

    2:
    "A külső hangszóró okozza a következő csalódást.Hangzása messze elmarad a korábbi Walkman modelleknél megszokottól, olyan dobozhangot produkál, ami még egy low-end Sagemnek is felróható lenne, pláne egy zenei modellnek."

    3:
    "A kezelőszervek alatt a számbillentyűk találhatóak. Lehet, hogy ismét megkövezés áldozata leszek a gyártó rajongótábora részéről, de szerintem ezek a billentyűk használhatatlanul kicsik. A méretükkel is gond van, hiszen 1x5 milliméteres, körömmel benyomkodható kis pöckökkel van dolgunk (milyen jó, ha elöl van egy vonalzó), de a legrosszabb a közöttük lévő távolság. Minden oldalról 5 mm van a gombok között, ami hölgyeknek is kevés. A nagyujjammal az 5-ös gombot lenyomva az alatta és fölötte lévő billentyűket is tapicskoltam folyamatosan, így a használat hatalmas szentségelésbe torkollott."

    4:
    "Rádio van decsak netes.."
    Hát ezek után inkább W580.. Vélemény?

    Ha van Moneybrookers-ed, akkor irj rám, légyszives.

Új hozzászólás Aktív témák