Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • f.begbie

    tag

    válasz mrlujoak #10898 üzenetére

    Milyen jó, hogy te ilyen kis pedáns vagy és mindennek utánanéztél helyettem is. Bizony én is tévedhetek, hiszen csak rövid ideig volt nálam ilyen telefon. Amit mondani akartam a korábbi hozzászólásomban, az nem más mint az, hogy attól, hogy valamire ráírják, hogy "walkman", még nem lesz jó zenelejátszó.

    "Számos Sony Walkman sem tartalmazza a MegaBass mélykiemelést. Ettől függetlenül ugyanúgy Walkman mind gyönyörű hangzással. Ez csak azoknak dobbantó, akik lehúzzák a SE-okat..."

    Persze, persze.... csak tudod, sok telefon rendelkezik "gyönyörű hangzással", de sajna az alsó kategóriás SE walkman telefonok egy része nem ilyen. Ráadásul sok Cyber Shot mobil rendelkezik gyönyörű hangzással. Az SE azzal játszik, hogy egyik telefonjába AF van és megabass nincs -> CyberShot, a másikban meg nincs AF de van walkman zeneszoft megabassal. Ehhez jönnek még az különböző elfajzott típusok, pl rettenetes kamerával megáldott cyber shot, és a megabass nélküli walkman. Ez nem dobbantó, ez tény. Légyszi az mezei mp3 lejátszókat most ne keverjük bele ebbe. Mégis csak telefonokról van szó.

    Persze minden low end cuccot könnyebb úgy eladni, ha ráírunk valami jól csengő márkanevet. Lásd walkman mobil. Egyébként meg semmi bajom az SE-vel, példának okáért több évig nyúztam egy w810-et, mert az nagyon jó telefon volt, de azt nagyon nem bírom, amikor a hozzád hasonló márkafanatikusok azzal kezdik az észosztást, hogy az adott márkán kívül semmi más nem létezik.
    Tényleg pontatlan voltam, de valljuk be egy HPM-64, mégsem = egy "agybadugós" headsettel. Te is tudod, én is tudom, más is tudja.
    A jack csatlakozót illetően, nem fejeztem jól ki magam. Sok telefonnak van középen szétszedhető fülese, de szerintem ha már valamit az "ultimate" zenemobilnak nevezünk, akkor nem árt ha szabványos jack aljzat van rajta. Az SE meg ebben elég gyenge, mivel kizárólag a saját csatlakozóját hajlandó alkalmazni.
    Persze mindenbe bele lehet kötni, de attól még tény marad, hogy nem mind arany, amire rávésik, hogy walkman.

    Köszi a helyreigazítást egyébként, és külön tetszett, hogy kis képecskéket is beszúrtál! :))

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák