Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Wyll

    őstag

    Az uraknak meg köszönöm a téma kitárgyalását :R

    Annyit még hozzátennék, hogy nekem egyetlen nokiám volt eddig (3310), az egyszer 4 métert szabadesett betonra, és semmi baja nem lett, és egyetlen samsungom volt eddig (x660), az egyszercsak minden előzmény nélkül meghalt, azóta nem lehet használni, ha bekapcsolnám, azonnal lefagy. Plusz apunak most (eddig) is Nokiája van (6610), tehát összességében úgy tűnik, minden a 6300 felé dönti a mérleg nyelvét.
    Azt nem említettem, hogy apu nem valami nagy geek :P , főleg telefonálásra használja a telefont.
    A Samsungban az tetszett, hogy szintén fém, a teszt megdícsérte a kijelzőjét, hogy jól látható, ami fontos, a billentyűi talán kicsit jobban külön vannak választva, és hát 3G, de ez effektíve nem hiszem hogy sokat lenne használva, és pici, süllyesztett az OK billentyűje. Úgyhogy. :K
    (Amúgy vicces, hogy milyen banális dolgok tudják eldönteni, hogy jó-e egy telefon. Pl. "...a hugi példája. Nagy nekibuzdulásomban pár éve egy Sharp GX25-tel leptem meg, amiről azt gondoltam, hogy a piac legjobb ár/érték arányú telefonja, csinos, összecsukható, frankó kijelzővel, Bluetooth funkcióval. Nem szereti, mert kattan kinyitáskor. Erre ki gondolt?")

    [ Szerkesztve ]

    Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Wyll

Új hozzászólás Aktív témák