Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • runner 125

    nagyúr

    válasz csimav #10955 üzenetére

    3G:

    "A 3G a jövő vezeték nélküli technológiáira vonatkozó általános kifejezés, amely a cdma2000-t, az UMTS-t, a GPRS-t, a WCDMA-t és EDGE-et foglalja magában.
    A 3G a nagy sebességű mobil hozzáférést az Internet protokoll (IP) alapú szolgáltatásokkal kombinálja. Ez nemcsak gyors mobilkapcsolatot jelent a világhálóval, hiszen megszabadulunk a lassú kapcsolatlétesítéstől, a nehézkes berendezésektől és a helyhez kötött hozzáférési pontoktól, hanem a 3G technológiák a kommunikáció, az információ-elérés, az üzletvezetés és a tanulás új formáit is magukkal hozzák."

    Így pontosabb :)

    MobilTV:
    Ah én tudom; Vannak egyes kínai klón készülékek,melyek antenna segítségével érik el a TV adásokat. Illetve talán a T-mobile rukkolt elő "MobilTV" szolgáltatással. Ez pedig netkapcsolat alapján,előfizetéssel megy.

    VidUP; Lényegében egy olyan portál ahova a telefonnal készült videóidat tudod feltölteni /tárolni/megosztani. (Jelen esetben is benne van a kifejezésben; "VidUP -"Videó fel" )

    Üdv.M

    [ Szerkesztve ]

    "Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák