Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • evitiguF

    senior tag

    Üdv!

    segítségeteket szeretném kérni!
    SE K700i-m már nagyon a végét járja, a telep már másfél-két nap alatt megadja magát úgy, hogy nem is csinálok rajta szinte semmit, illetve elég fura dolgokat csinál. (kitörli az elmentett telószámokat, sms-eket stb) és szeretném közeljövőben lecserélni.
    Szeretném minél olcsóbban megúszni a cserét, viszont ha valami megéri az árát, akkor hajlandó vagyok érte fizetni. (ésszerű határokon belül)
    Valami hasonló kategóriájú, de mostani készülékre lenne szükségem. Ami lényeges, hogy elsősorban smsezésre, másodlagosan pedig telefonálásra használnám a telót, és csak jóval ezek után jön a rangsorban a többi úgymond extra. Jó ha van rajta valamilyen kamera, néha jól jöhet, bár ezt sem használtam sokszor, valahogy annak a híve vagyok, hogy egy telefon legyen telefon, ha fényképezni akarok, akkor úgyis viszek magammal fényképezőgépet.
    GPS meg videotelefonálás és mobilon való netezés nem érdekel, tehát ez is felesleges számomra.
    Ami viszont fontos:
    Legyen egy elfogadható kijelzője, normálisan lehessen vele telefonálni, halljanak engem is, és én is halljam akivel épp beszélek, legyen egy normális formája a telónak, naptár, szervezőfunkciók, ébresztőóra, mp3 csengőhang, és valamilyen módon jó lenne, ha kezelne dokumentumokat. (doc, txt, pdf) (azért írom így, mert ha alapból nincs benne a készülékben, akkor interneten bizonyos oldalon fellehető, elérhető legyen hozzá a program, amivel rá tudom bírni, hogy működjön úgy is) és mindezek mellett az akksija is legyen elfogadható, 3-4 de inkább 5 napig ne szólaljon meg, hogy enni kér. (gyorsan megjegyzem, hogy napi 2-3 sms és max 10-15perc telefonálás lenne vele)
    Nagymesterek segítsenek! :)

    köszönöm

Új hozzászólás Aktív témák