Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • HaNanó

    csendes tag

    válasz Louro #12298 üzenetére

    Sziusz,

    Remélem, még nem késő a válaszom. Sajnos olyan telefont még nem találtak fel amit zenehallgatás mellett ne kellene töltögetni.

    A Nokia 6300-ról egy vélemény: "Jó telefon. Könnyű, szép és okos is. Kicsit lassabb, mint az elődök, mert ugye sokkal több mindent kell kezelnie. Átlátható a menű(nokia), jó kezelhetőek benne az újítások, mint a naptár egyes funkciói vagy mondjuk a profilok. Külsőre van egy kis "iphone-os" megjelenés, ami még eladhatóbbá teszi. Az akku élettartama véges. Eleinte erős, majd kb 3 hónap alatt már csak pár órát bír. Ütéseket nem szereti. Bekapcsológomb-, kijelző problémák előfordulhatnak. A kijelző könnyen karcolódik. Gombjai picik, emiatt nagy ujjakkal nehéz pötyögni. USB kábellel azonnal csatlakoztatható, így pendrive-ként is megállja a helyét."

    Kis rákérdezés és utánajárás után... (ez kicsit hülyén hangzik...) szóval a samsungokat általában visszaviszik valamilyen problémával a "nokia meg szerintem nem tud annyit". Ezt attól idéztem akitől rákérdeztem, és Ő inkább Sony ericsson-t ajánlana.

    Remélem, tudtam segíteni. :)

Új hozzászólás Aktív témák