Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tristis

    őstag

    válasz m-ewi #12956 üzenetére

    Közben eszembe jutott egy-két dolog. Elején leszögezem, hogy amit te keresel, olyanról én nem tudok (persze ettől még lehet). Egészen egyszerűen azért, mert a sima (candybar) telefonból készítik általában a fém készülékeket.

    Nézzük gyárónként:

    - Samsung: eleve off. Te dolgod. (pedig ár/érték arányban jó dolgok, bár a menürendszere nekem sem tetszik)
    - Motorola: Hát... elég nagy telefonokat sikerül pirítani, így hagyhatjuk ezt a gyártót is.
    (Esetleg az az U9-es, mert pici...)
    - Nokia: Fémbe elég drága jószág. Esetleg érdemes szétnézni a 7***-es szériában. (gondoltam a kezed méretéből, hogy hölgy vagy. Bocsánat ha nem.)
    - Sony E.: Alapvetően drága sajnos. A fémmel itt is bajság van.
    SE W910i az ami fém, de az szerintem igen nagy jószág.
    (Esetleg Sony Ericsson W350i. pici, édes, zene)
    LG: itt sok slide-os telefon van, és jó kevés fém közüllük:). Mennyi baj van.... Árban mindenképp olcsó gyártó, ezért érdemes lehet nézegetni itt, ha tetszenek nagyjából az LG menük (nekem ezek sem). KF 510 ugye a tipp... de persze ez sem az igazi.

    Jah csak eszmefuttatásként:
    A slide és a flipes telefonok is általában jóval nagyobbak, mint a sima candybar telefonok. Úgy értem, hogy a gombok messzebb vannak egymástól általában és nem is esnek úgy kézre. Plussz ugye a szétnyitáshoz és a csúszáshoz is vastagságnövekedés szükséges.

    Végértékelés:
    Én éppen ezért egy kis aranyos SE T280i-t ajánlanék neked. Volt asszonykámnak én is ilyet vettem. Pici, szerethető, szépen szól, fém és jók a gombjai is. Jah és mindenképpen olcsó is! Photohallban ha jól láttam most 17.000 magyar valuta és még független is. Nem kell 2 évig maradni a szolgáltatónál, bármikor válthatsz, ha akarsz majd. (én csak tudom, hogy milyen jól jön ez.)

    Ami az unverzumnak Chuck Norris, az az NBA-nek Török Péter.

Új hozzászólás Aktív témák