Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • volvoguy

    addikt

    sziasztok. jelenleg, vagyis 3 éve már egy SE K750-et nyúzok...nincs vele semmi baj, de már eléggé elavult belsőleg és külsőleg is a kicsike, így szeretnék új telót.
    Most igazából az érintőképernyős telók keltették fel az érdeklődésem, de nagyon is...és mivel nem futja Iphone-ra, ezért marad az:
    - LG KP500
    - Samsung S5230

    a teszteket olvasva szinte ugyanaz a 2 mobil, pár apróságtól eltekintve. Ami számomra fontos, vagy kevésbé lényeges:
    - kamera: egyikben sincs autófókusz, emiatt már tárgytalan is a dolog...de ettől függetlenül melyik csinál jobb vagy szebb, vagy esetleg elfogadhatóbb képet? a K750-ben van autófókusz...de mondom, 2005ben hozták ki...lehet már AF nélkül is csinálnak olyan jó képet ezek a készülékek?
    - zenei rész: nos igen, ha fényképezni nem, zenét hallgatni annál jobban szeretnék, főleg a minőség kérdéses....szintén a K750-et tudom viszonyítási alapként felhozni...nekem nem volt vele bajom..ha ezt a minőséget hozzák, az nekem megfelel....jah, olvastam hogy a Samu fülese nem a legjobb, de cserélhető, szal ez nem lényeg...hanem az, hogy alapból milyen a zenelejátszás
    - és talán a legfontosabb kategória számomra, a szoftveres támogatás...persze nem az Iphone ellátottságára gondolok, de a kis K750-re egy csomó játékot és alkalmazást küldtem már át más SE telókról, plusz van is olyan oldal a neten, ahonna lehet leszedni játékokat, majd feltölteni őket a telóra....ez a Samsung és az LG telóknál hogy működik? ezekre is hoznak ki Fishlabs meg stb. játékokat? de a lényeg leginkább az, hogy vannak-e ilyen "rajongói" oldalak, ahonnan le lehet szedni hozzájuk cuccokat? pl. háttérképek, témák, zenék, csengőhangok stb meg persze játék, és alkalmazások?
    - illetve ami még fontos, más típusú telókkal való kompatibilitás....

    tehát ezek volnának, amik fontosak nekem...ezezk alapján melyiket javasoljátok? több helyen a Samut ajánlották, és megmondom őszintén, nekem is jobban tetszik...külseje is sztem szebb, a 3 gomb kialakítása is elegáns, és a Samsung név is jobban cseng, legalábbis ha mobilokra gondolok, de tudom, hogy az LG is nagyon jó..

    Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3

Új hozzászólás Aktív témák