Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Wyll

    őstag

    Köszi mindenkinek, sokat segítettetek. Az LG-t kihúztam, mert különösen utálom, ha nem hallom amit a másik mond (ez szerintem valahol a legalapvetőbb - néha apám azt mondja egy telefonra: telefonálni lehet még vele?? És nézzenek oda milyen jogos... :R ), meg valahogy a menüje sem szimpi. Az avatar, na azt sajnálom, szerintem hatalmas ötlet ;) A Samut is kihúztam, mert a két nokia üti-veri képminőségben, és barátnőmnek is két samu ment tönkre, most nekem is samu adta fel.... Ez van.
    (Amúgy mindenki másra esküszik, szervizesek a nokiára fújolnak, bnőm a samura, szobatársam a motora, lassan már érett férfivá válok én is, lásd [link] :)) mert a 3310-em egyszer 4 méterről szabadesett betonra, és nevetett rajta)
    Úgyhogy lehet szavazni:D

    6233 VS 6300

    Amúgy nem baj ez, mert bár először nem sikerült belefogalmaznom, de az időtállóságba a fícsörök is beleszólnak azért, nem? - nyilván a már beszélt alapkövetelmények mellet. Tudom, telhetetlen vagyok, de akarok egy jó telót, na.
    A szívem a 6300hoz húz, mert szerintem eszméletlen szép, az eszem meg az ösztönöm a 6233hoz, mert arra ilyeténképp nem kéne annyira vigyázni. Ellenvélemény? A 6300-n nincs véletlen karcmentes üveg? :DDD Amúgy kb mik a főbb különbségek, előnyök, hátrányok?
    (A 3G-n kívül)

    [Szerkesztve]

    [Szerkesztve]

    Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Wyll

Új hozzászólás Aktív témák