Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • pixelblondie

    aktív tag

    Sziasztok!

    Trémobilos vagyok, pár napon belül lejár a részlete az előzőnek, és vehetek új telefont.
    Ez az egyetlen hely, amit mindig megnézek, minden tesztet elolvasok, számít mit mondotok, szóval a topichoz illően szeretném kikérni a véleményeteket.
    Melyik legyen?

    Ami számomra fontos : Sok filmet nézek a telefonon, sokat vagyok kórházban sajnos :( tehát a nagy kijelző és szép kép. Tudom, egyik se Retina Display, de a lehetőségekhez mérten a legjobbat akarom. Ami még fontos az a wifi + gyorsaság.

    Amik számításba jöhetnek anyagilag:

    Nokia C7-00 - Annyira nem fotózok sokat, hogy a fixfókusz zavarjon, de idéznék :" ezek mindegyike a felhasználói élmény rovására megy, az embernek az az érzése támad, mintha nem kifejezetten érintésvezérelt telefonokra készült volna a rendszer." Viszont elképesztően gyönyörű a készülék. Kövezzetek meg, nő vagyok, picit fontos ez is :)

    Samsung Wave 2 - Picit tartok a Badától, lehet azért, mert még nem ismerem.. Viszont minden tekintetben jó készülék. Bár a kijelző butítást nem értem a sima Wave-hez mérten, de sebaj. :(
    HTC Wildfire S - " Harmatgyenge kijelző "
    HTC Mozart - " Rossz kamera ", Szuper zenei részleg.

    A HTC -khez még pozitívum : annyi sok jót hallok a Sense felületről, hogy valóban érdekelne egy ilyen készülék. Legszívesebben ugyeh a Sensationra pályáznék, de anyagilag esélyem sincs rá. Meg ahh Galaxy S2, Xperia Arc satöbbi. Álmodik a nyomor.. :))
    Előre is köszi a segítséget mindenkinek!!
    S.

    as good as it gets

Új hozzászólás Aktív témák