Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • amol

    addikt

    válasz #16820480 #3393 üzenetére

    Én rendszerint nem másolok adatokat a telefonra, mert nem használom zenehallgatásra. Ezért is mindegy milyen a füles csatlakozója. De mindkettőre ott a bluetooth is, ha készítek pár képet azzal tolom át a gépre. A sebesség tök mindegy, kijelölöm amelyiket át akarom küldeni aztán leteszem a telefont és egyszer úgyis átmegy. Ha egyáltalán készítek képet, mert úgyis mind vacak, hívóazonosítónak ellenben bőven elég. Fényképező szinte mindig van nálunk.

    A k750i-vel az a gond hogy már több mint két éves és bár vigyáztam rá eléggé döglődik. A joystick tökölődik, koszolódik (nem lopta magát a szívembe), a szoftverfrissítés macerás és már nem is nagyon újítják. Érte 1-2 ütés is.
    Az újabbak szoftverét lehet magáról a telefonról frissíteni, tudják az ismétlődő naptárbejegyzéseket (ez hiányzott talán a legjobban Nokia után), több ébresztőt lehet beállítani, stb. Nagyobb a képernyő felbontása és főleg fényereje, valamint ez elég bumfordi a maga 2 centis vastagságával és a hátul kilógó kamerafedéllel. Ja igen és csak gprs-t tud. A 3g-től nem vagyok elájulva mert általánosabb az edge lefedettség, de az azért jól lönne.
    Újra bevállalok 2 évet mivel szinte biztos hogy nem váltok szolgáltatót és még az említett árakból is engednek.

    Én ott is többször írtam hogy én csak újat vennék, nem én szoktam mindenkinek használtat ajánlani. :P

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák