Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Fridok

    csendes tag

    Üdv!

    Egy kis segítséget szeretnék kérni a mobiltelefonokban járatos emberektől.
    Új mobil vásárlása a célom, amely körülbelül 30.000 forint környékén valósulna meg, tehát nem egy felső kategóriás a célom.
    Ez az ár is csak úgy, hogy a telefon független vagy kártyás lenne (a meglévő kártyás telefonom simjét használva) , előfizetésest régi rossz tapasztalatok miatt nem akarok.
    Az hogy használt vagy új lényegében mindegy lenne, de csakis olyan helyen akarom megvenni ahol megbízható telefont adnak a kezembe.
    Hosszú távra tervezek vele, egy 5 éves telefont akarok lecserélni ami kezdi megadni magát.
    Amire főleg használnám az alap funkciókon felül (sms, hívások) zenehallgatás és irodai funkciók mint naptár jegyzet hasonlóak (mondjuk gondolom ez már mindenben benne van) kamera nem lényeg de előny, ettől függetlenül a szép színekkel megáldott tiszta kijelzőt még előnyben részesítem.
    És ezen felül ami még szempont lehet a minőségi darab, nem akarok sem középgombos telefont aminek hamar kikopik a navigációs billentyűje, sem tisztán érintőképernyős telefont amit fél év után cserélhetek a telefon árában mert elromlott, viszont ha van olyan ebben a szegmensben amire azt mondanátok, hogy biztosan megbízható ettől függetlenül azt szívesen veszem és megnézem.

    Remélem minden fontosat leírtam, remélem tudtok segíteni, a válaszokat előre is köszönöm.

Új hozzászólás Aktív témák