Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #16820480

    törölt tag

    válasz amol #3880 üzenetére

    ilyen hozzáállással akkor teljesen felesleges eleve egy N95 vagy N82 úgy ahogy van. ha csak telefonálni akarsz, akkor arra egy Moto F3 vagy N1110 is bőven jó.
    ezeknél a multimédiás szörnyeknél már nenm csak a telefonáláson van a hangsúly, hanem azon is, hogy tudsz-e vele megfelelően netezni (telefonhoz képest), zenét hallgatni rajta, esetleg fényképezni, emailezni, szöveget szerkeszteni, videót nézni, navigálni, vagy ilyesmiket. ezekhez pedig kell a megfelelő mérető és felbontású kijelző. te is tudod, hogy ugyanannyi pixelt fizikailag nagoybb képernyőre feltéve rosszabb képet kapsz (megy is a lehúzás a laptopoknál egy 17"@1280x800-as kijelző miatt, illetve régebben a Siemens telókat a sárba tiporták a pixeles kijelzőjük miatt). erről van szó pontosan az N95 8GB esetében is, mert csak a méretet növelték, a felbontást nem.
    a telefonálás minősége tényleg nagyon fontos, de mivel ezt 99%-ban már minden telefon tudja hozni, így a döntést végül mégis az extra szolgáltatások és a szubjektív szépségideál alapján hozza meg az ember.

Új hozzászólás Aktív témák