Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Joe bácsi

    őstag

    válasz Enjoy #4056 üzenetére

    Akkor neked van az E65-öd?
    Megtaláltam a hszt:
    "Sokan kérdezik, hogy ki hol vette a telefonját. Ebben szeretnék segíteni, csak éppen arra szeretném felhívni a figyelmeteket, hogy hol ne vegyétek!
    Személy szerint a gsmdepo.hu oldalról rendeltem, múlt héten csütörtökön, a neten keresztül, és külön kértem telefonos egyeztetést. Felhívni nem hívtak -gondoltam jön a kari- hát hívtam Én kedden őket -mellesleg keddre kértem a szállítást- hogy mi a helyzet a telefonnal? Van, küldik, a kolléga most postázza mondta a tulaj, milyen színű legyen kérdezte, mondtam milyen van, fekete-ezüst válaszolta Ő! Ok., jöhet, mikorra várjam? Csütörtök legkésőbb pénteken megérkezik kaptam a választ!
    Csütörtökön nem jött, pénteken 10-ig vártam, gondoltam felhívom, hogy akkor most mi a helyzet, erre közli, hogy neki nincs is E51-e már egy hete, nem is tudja mikor lesz! Mondom ez most hogy is van hiszen, azt mondta van, sőt már postára akarták adni mikor hívtam, sőt a színben is megegyeztünk!
    Nem-nem Ő nem ezt mondta, csak azt hogy várható!
    Itt abba is hagytam a vitatkozást, hiszen semmi értelmét nem láttam folytatni, a lényeg, hogy teló nincs és nem is lesz egyhamar, mert már itt vannak az ünnepek.
    A gond nem is igazán ez, mert megérti az ember, hogy az ünnep előtti hajtásban valamit elcsesznek, elfelejtenek, hanem az, hogy szemrebbenés nélkül a pofámba hazudnak!!!
    Ha ezt ilyen gátlástalanul megteszik, akkor miver verhetnek még át? Igaza volt azon emberkéknek kik az ilyen sufnigsm boltoktól óvják a leendő tulajokat, valóban meg kell nézni honnan vásároljunk.
    Úgyhogy óvakodjatok a GSMDepótól mint a tűztől, aki teheti kerülje!
    Bocs hogy hosszú lére eresztettem, de ha már egy ember hasznát vette a hsz.-nek, már megérte! "

    [ Szerkesztve ]

    Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!

Új hozzászólás Aktív témák