Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #16820480

    törölt tag

    válasz amol #4233 üzenetére

    nem tudom, S60-on mindent töröl, én úgy tudom. azt hittem, hogy S40-en is. mondjuk sosem volt S40-es telfonom, és soha nem is lesz, mert okostelefon hívő vagyok :)
    amúgy akkor most végülis mi a jó neked, hogyha töröl mindent, vagy az, ha nem :F de amúgy lehet, hoyg én látom rosszul, viszont úgy tűnik, hoyg ez egy olyan eset volt, amikor nem tudtátok, hogyan kell pontosan megcsinálni valamit, nem néztél utána a dolognak, majd amikor nem úgy ment, ahogy elképzelted, akkor a gyártót hibáztatod... :U

    amúgy ahogy írtam természetesen S60-hoz is adnak ki frissítést. S40-en asszem nem, de S60-on van egy kód (*#7370#), ami gyári állapotba hozza a telefon memóriáját (a memóriakártáyhoz elvileg nem nyúl), tehát minden beállítás vissza alapra, üzenetek, telefonkönyv, mind törlődik, ahogy a felmásolt tartalmak, szoftverek, stb.
    úgy adják ki az új szoftvert, hogy az NSU (Nokia Software Update) segítségével feltolhatod a telefonodra. úgy tudom, hogy csak adatkábel kell hozzá. illetve van sok típus, aminél neten keresztül is működik a frissítés.

Új hozzászólás Aktív témák