Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • quailstorm

    nagyúr

    válasz DS39 #42866 üzenetére

    Ezeket a telefonokat aki vásárolta 99%-ban nem használtak előtte Ace-t pl. (legyen ez a példa de tökmindegy melyik) és 99,999... %-a nem ért a hardverekhez ránézésre, vagy papír alapján. Ha látták is az eredetit mielőtt megvették volna a saját i-t, nem veszik észre a cserét. Azt hiszik ez a videofelvétel a normális, ez a nem kompatibilitás kell hogy legyen, meg a szomszéd Józsinak is ilyen(így néz ki) telefonja van. Stabilnak atomstabil, a felület nem laggol, szóval nagyon jól dolgoztak a samsungnál hihetően átb@asszák a népet. Csak amikor brickeltem a telefont, néztem meg hogy milyen proci van ebben. A többi az addig zavart, de gondoltam CM7 megoldja mint X8-nál. Egyébként meg tényleg az van hogy a vevők 99%-a nem is igényelné azt a pluszt amit ad az eredeti.
    Inkább a marketinggel van a baj. Elfogy az MSM7227, oké. Néznek valami occsót. A Broadcom nem ad drivereket, valamit kókányolnak, és belerakják a sikeres és túlárazott modellekbe. Csinálnak egy stabil ROM-ot. Ráírják a dobozokra hogy khm. "faster 832MHz processor". És minden sajtóbejelentés nélkül, ugyanazon az irreális áron tovább árulják. És veszik...
    Időközben kaptak drivert. Az Alcatel V860-ban egy kevésbé jó, az Ace DuoS-ban meg egy a SoC képességeihez mérten igen jó DSP driver található. Értékelhető, nézhető videókat vesz fel, és nem ultrapixelesen játszik le. De természetesen nem adják ki frissítésben a mini-i, gio-i, ace-i re.

Új hozzászólás Aktív témák