Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • RolXX

    tag

    válasz paloczi87 #42884 üzenetére

    Xperia P-t ajánlanám egy alternatívának. Méretre hasonló az iphone 5-höz. Hardverben nem top kategóriás, de ettől függetlenül bőven jó a legújabb játékokhoz is. 1Ghz dual-core és ha jól tudom ugyanaz a Mali-400 grafikus chip van benne, mint az S3-ba. 8 megapixel kamera, full-hd videó.
    Így hirtelen rákeresve 70-75 között lehet kapni újba, függetlenül, ami azért nem rossz.

    Vagy ha ennél még olcsóbban kell, akkor ott van 50 körül az Xperia U, ami ugyanazzal a CPU-val van szerelve, de fél collal kisebb és 5 megapixeles kamera van benne.

    (#42886) R2D20208: Szerintem mindenképp valami használt androidosat kell nézni. Árban 15 körül már lehet kapni xperia x8-at, vagy alternatívának ott van még szintén 20 alatt az x10 mini pro, amiben kicsúsztatható qwertz billentyűzet is van. Illetve van még a sima x10 mini, de azt nem ajánlom, mert nincs benne billentyűzet és nagyon rossz a kis kijelzőjén gépelni.
    Az x8-nak 3 megapixeles kamerája van, az x10 mini prónak 5.
    (véleményem szerint majdnem tökmind1, hogy 3 vagy 5 megapixel, ha pl facebook-ra töltögeti fel a képeket. Ha nagyon benne van a fotó témában, akkor már nem mindegy, de akkor nem is telefonnal kéne fotózni)
    Picit drágábban, 20-25 között már lehet kapni az eggyel újabb xperiákat, pl ST15i, ami már nagyon korrekt telefon, barátnőmnek is ilyen van és panasz nem lehet rá. Ez már sokkal gyorsabb, mint az előbbiek és tud multitouch-ot is.

    A fent felsoroltakba mind alapból van facebook app és wifi is, tehát facebookozással nem lehet gond. Illetve mindegyikbe van GPS, meg nagyjából minden ami kellhet, de most nem jut eszembe.

    Biztos van még jó pár telefon 15-20 között, de nekem csak ezekről van tapasztalatom. Azt javasolnám még, hogy ha más típus mellett döntesz, akkor mindenképp ügyelj arra, hogy kapacitív érintő kijelzője legyen és NE rezisztív(puha, nyomásérzékelős, érintőpálcás), mert manapság az már nagyon gagyi és megbízhatatlan, pontatlan, hamar elromlik.
    Meg mint mondtam, én androidosat ajánlok, az oprendszer nélküli "nem-okos" telefonoknak és az egyéb kihalóban levő oprendszereknek(pl bada, mee-go) nincs jövőjük, még egy 16 éves lány is hátrányban érezheti magát velük.

    [ Szerkesztve ]

    Windows Mobile 2002-2003 -> Symbian 6.1-9.2 -> iOS 4 -> Android 2.1 - 7.0 -> iOS 13.3

Új hozzászólás Aktív témák