Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • quailstorm

    nagyúr

    válasz alpihun #43040 üzenetére

    Hát én az X3-02 hibáival se találkoztam. Amit láttam és problémás volt, annak felhasították a fóliáját, az meg úgy más. Arra is gondolj hogy mindig az a hangos, akinek panasza van. Vodafone smart2 fórumában is lapulnak, de olvassák akiknek jó a mobiljuk, és joggal szidják akiknek meg állandóan problémás. Ezt nehéz megítélni, minden mobilban vannak rosszabb szériák, a legjobb példa az N95-öm. Féltem hogy lötyögni fog a csúszka, főleg használtan, erre Made in Finland, és meg se moccan.
    X3-02-t most jut eszembe még direkt nem hallgattam, bár amire emlékszek csendes helyen, elég korrekt. Legalábbis kempingben rádiózni simán tudnék vele, de én inkább füles párti vagyok. Egyébként ha valami, akkor a Nokia 6300 akkuja volt nekem csalódás, azt alulméretezték (az N900amét is).
    Te még nem vágtál hozzá senkihez Nokia 3310-et? Esetleg Siemens M35-tel dekázás... Célba dobás Siemens C45-tel... Az ilyen régi lestrapált mobilok nálam felhasználásra kerültek ilyen célra is, de különösebben nem látszik meg rajtuk, annyira vigyázok, nem a betonon szánkázik. Az a W810-emmel történt meg, örülök hogy anyagában fekete, különben nagyon randa lenne. De az is funkcionálisan 100-as most is. Az N95-ömet meg még nem sikerült elejteni 1 év alatt. Ezzel tartom a rekordot. A K600-am is anno mindent kibírt, mondjuk szőnyegen, víz nélkül.
    Vicceket félretéve én is nagyon vigyázok a mobiljaimra (már ami ér is valamit) X8-am sose volt, viszont közeli barátom már megnyaggatta párszor(balesetek buszon), rendesen csökkent a stabilitásérzéke kézben, de hardveresen sose volt gondja. Nyitott bootloader, mindig más rendszer.

    (#43042) RolXX : az biztos, az Xperia mini, és LwW stabil, barmolásmentes, nyugodt és relatíve erős jövőt kecsegtetnek. Ráadásul a HW megegyezik a Play-ével (mondjuk sztem azt méretezték alul) szóval kb mindenre jó, az 1080p-t leszámítva.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák