Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fateless

    veterán

    válasz Gebriel #4423 üzenetére

    Szerintem is nagyon jó készülék, ahogy mondtam.

    Mivel a kérdező azt írta, hogy ő a Pannonnál akar készüléket venni, ezért a kérésének megfelelően próbáltam neki segíteni. Tök igaz, hogy a számhordozás is egy megoldás Mind a kettő csomag jó (300 és 1000), sőt sok olyan embert ismerek, akik bőven lebeszélnék, de önhitegetés címén a legolcsóbb csomagot veszik, amivel két dolgot érnek el: magasabb percdíjuk lesz - ebből következően magasabb számlájuk lesz; új készüléket is gyengébb feltételekkel vehetnek. Persze pontosan ezek azok az emberek, akik az ilyen készülékek tulajdonságait nem használják ki.

    Viszont egy dologgal nagy bajom van: (ez nem azt jelenti, hogy veled konkrétan.)
    Sokan kérnek itt tanácsot, hogy pl kellene egy telefon, ami tud MP3-at lejátszani csengőhangnak, tűrhető kijelzője van, BT fülest lehet hozzá kapcsolni, van benne egy alap kamera. Egy ilyen kérésre (aminek eleget tesz pl egy K510 vagy egy 3110c is) jönnek a válaszok: vegyél N95-öt! Az tök jó.
    Szerencsére nem csak ilyen van, de ilyen is. Mivel ezek zavarnak, ezért írtam azt mindenkinek általánosságban, hogy olvassák el az igényeket, mielőtt valamit javasolnak.

    Így gondolom jobban érted, mire utaltam.
    Néha a kis dolgoknál durran el az ember agya, nem akkor, mikor idióták írnak

    "A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10

Új hozzászólás Aktív témák