Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • .Szaki.

    addikt

    Sziasztok!

    2011-es évjáratú Nokia X2-01-es telefonomat szeretném idén lecserélni. Előre bocsátom, hogy nem lesz könnyű, mivel elég konkrét elképzelésem van, ami valószínűleg nincs is a piacon. :)

    A szempontok:

    - Kialakítás: A legideálisabb egy olyan kombináció lenne, hogy érintőkijelzős, de van egy kicsúsztatható klaviatúrája. (Pl. Nokia N97 mini) Ilyet viszont új telefonnál nem láttam az utóbbi időben.

    -Ár: A felső határt 60.000 Forintnál húztam meg, ennél drágábban nem szeretnék telefont venni.

    - Kijelzőméret: Ha érintőkijelzős, akkor 3.7-3.8", annál nagyobbat nem igazán szeretnék, telefont szeretnék venni, nem tepsit. :) Ha QWERTY-s, akkor valamivel nagyobbat, mint 2,4".

    - Évjárat: Minimum 2012-es.

    -Fontos: Megbízhatóság
    WLAN
    Kamera, vakuval, ami elemlámpaként is tud üzemelni
    Komoly zenei tudás
    Rádió
    3.5 bemenet
    Flight mode
    A kijelző fényerejének állíthatósága
    Erős akkumulátor. ( Jó lenne ha legalább 3 napig elmenne, elkényelmesedtem az X2 mellett, ami 1hétig simán bírja normál használat mellett )
    Normális megjelenés
    Sokat írok -> könnyű gépelés

    -Utóítélet: Az LG-t (KP500 miatt) és a Samsungot (Wave 723 miatt) a megbízhatatlansága miatt kizártam.

    Elsősorban Nokia érdekelne, de jöhet még Sony, HTC vagy akár még ZTE is. (Utóbbi kettővel nincs tapasztalatom.)

    Amit eddig megfelelőnek találtam az a HTC One V volt, de a topicjában olvastam róla kisebb nagyobb hibákat, szóval kicsit tartok a modelltől, illetve ha lett volna rádió benne, akkor best buy lehetett volna most a Nokia Lumia 620. Ennyi lenne, előre is köszönöm, ha valaki tud ötleteket adni! :) Hozzáteszem, hogy egyáltalán nem sürgős, lehet, hogy még legalább fél évig ha nem tovább húzni fogom a dolgot, de ha van valami kézzel fogható, akkor váltok. :)

Új hozzászólás Aktív témák