Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bambano

    titán

    üdv!

    mostani telefonom két és fél év után kilehelte a lelkét, vagy legalábbis az érintőképernyője elment az örök vadászmezőkre (nokia asha 300). az életkorán kívül mindennel elégedett voltam vele.

    szóval helyette mit? csak telefon, sms és időzített üzemmódváltás kell, plusz kezeljen bt-s autókihangosítót. eddig megvoltam anélkül, hogy mp3-at lehetne streamingelni a kihangosítóra, de ha ilyet tud egy újabb telefon, nem zárkózom el. nekem a gmail, a hagouts, a facebook és társai csak egy-egy cucc, amit ki kell kapcsolni a telefonon. lehet, hogy a tapasztalatok alapján inkább nem kell érintőképernyő.

    jó lenne, ha bírná a kiképzést, úgyis mint akksiidő (bt-vel súlyosbítva) és tartósság is, nem akarok két év múlva megint telefont keresni. céges teló lesz, az ára nem annyira szűk keresztmetszet. ha lehet, trénél venném, de nem zárok ki mást sem.

    ha tudtok mellé saját használati tapasztalat alapján autó kihangosítót is, külön megköszönöm. most egy nokia ck200 van beszerelve, de egy-két ismerősöm panaszkodik, hogy a kettőnek együtt rossz a hangja.

    kösz előre is. vagy adjam fel és kényszerítsem magam okostelóra?

    Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis

Új hozzászólás Aktív témák