Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Rickazoid

    addikt

    Üdv!

    Szüleimnek (60 és 62 évesek) keresek valami alkalmas telefont (kettőt, csak ugyanazon fajtából). Eddig volt nekik Emporia, de azok bár össze vannak rakva, bőven nem érik meg az árukat (főleg, hogy nem igazán láttam OLED kijelzős példány, mint anno az Elegance volt) és komoly hiányosságaik vannak (például a flipBasic-nek nem pontos az órája és hálózattal se szinkronizálja a dátum-időt, egyik Emporia, sőt ahogy néztem egyik "időstelefon" se lényegében, na meg idegesítő hangjelzéseik vannak, amiket nincs mire lecserélni, max. kikapcsolni lehet, emellett a manapság nagyon "divatos" vészhívás gombra sincs semmi szükségük), illetve különböző márkájú alap telefonok, de azok már régen, manapság azt a vonalat nem követem, így nem tudom mire számíthatnék.
    Kellene tehát egy Nokia, LG, Samsung, akármi
    - jól látható kijelzővel napfényben is
    - aminek jó az üzemideje
    - relatíve nagyok a gombjai
    - beállíthatók MP3 csengőhangok és értesítési hangok
    - és persze a hálózattól kérik le a dátum-időt mindig szinkronban tartva azt, ez utóbbi a legfontosabb.
    Apám mivel építkezésen dolgozik, jó lenne, ha nem lenne túl kényes porra (de strapatelefont szintén nem veszek, abból, amit láttam eddig, ugyanazon hiányosságokkal küzdenek, mint egy Emporia, csak még inkább túl vannak árazva) - leejtés és víz nem játszik.
    A legjobb egy belépőszintő okostelefon lenne, de nagyon idegenkednek az érintőkijelzőtől, arról nem tudom meggyőzni őket.
    Független vagy telekomos, ár max. 30.000, hagyományos kialakítású, nem kagyló. És ha lenne sötét és világos színváltozat belőle, az plusz lenne, hisz kettőt vennék és úgy könnyebb lenne megkülönböztetni.
    De ha valakinek lenne más ötlete - például erősebb felépítésű telefon apámnak, ami ugyanakkor rendelkezik a felsorolt funkciókkal - ne tartsa vissza!
    Használt nem érdekel, csak új, nem szeretnek olyan gyakran telefont váltani, mint én, szóval 1,5-2 évig ki kéne tartson.

    Kösz előre is!

    [ Szerkesztve ]

    Erkölcstelen csíkot húzni a másik krumplifőzelékébe csak azért, hogy legyen egy szünet.

Új hozzászólás Aktív témák