Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ATish0

    tag

    válasz Hold #5203 üzenetére

    És a mai nappal előfizetéssel, két éves hűségnyilatkozattal már csak 40k a Motorola V8.

    Még jó, hogy tegnap elbizonytalanodtam, és nem vettem meg :D

    Elgondolkdotam az SE w910i-n, de asszem a külső hangszórója miatt nem lesz nyerő. A ku990 még játszik, de elég sok apróbb hiányossága/hibája van ami talán zavarna. A V8 még mindig jó és szép, de valahogy zavar az a viszonylag nagy keret a belső kijelző körül.

    Tudtok esetleg valamilyen más telót ajánlani? Leginkább telefonálsára és sms írásra kéne (ez a két funkció legyen minnél fejletteb), max 14 esetleg 15mm vastag legyen, jó anyaghasználattal, szép lehetőleg minnél nagyobb kijelzővel és szép külsővel(ez szubjektív). A külső hangszóró hozzon egy olyan minőséget, hogy az mp3 csengőhangok is valamennyire élvezhetően szóljanak(a w910i kategória már kevés talán :U ). Nem akarok így zenét hallgatni, de ha csörög a telefon ne akarjam minnél előbb felvenni :P . Talán ezek az alap és legfontosabb dolgok.

    Egy-két dolog ami jól jöhet: Ha kíváló minőségben lehet rajta zenét hallgatni az mindenképpen előny, egy jobb kamera sem árthat (de legalább 2mp legyen, bár ez most már szerintem a nagyon alap telóknál is megvan).

Új hozzászólás Aktív témák