Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • convar

    csendes tag

    Sziasztok! Létezik-e a piacon jelenleg olyan nyomógombos telefon (tehát amit újonnan is meg lehet venni, használtat nem szívesen vennék), amelyben

    1. van diktafon, de olyan, amit telefonbeszélgetés közben is be lehet kapcsolni, magyarán amivel telefonbeszélgetést is fel lehet venni.
    2. GPS vagy Galileo (GNSS)
    3. kihangosítható
    4. rezgő hívásmód, bár ez gondolom nagyon alap.
    5. híváscsoportok
    6. naptár, jegyzetkészítési lehetőség, ébresztő, számológép, stopper, visszastopper vagyis időzítő
    7. legalább pár giga tárhely, de az úgy is jó ha csak microSD kártyával oldható meg.
    8. MMS
    9. lehet vele készíteni akár 720p-s videókat is.
    10. a fényképezőgépe is elég jó, legalább 3MP-es, f/2.8 vagy alacsonyabb rekeszérték, vaku, vmilyen autófókusz, és mindkettőnél optikai képstabilizáció.
    11. rá lehet másolni saját mp3 zenéket csengőhang gyanánt. Ja és így term. össze lehessen kötni egy PC-vel.
    12. bluetooth vagy vmilyen egyéb egyszerű, telefon-telefon közti adatátviteli lehetőség
    13. képernyő személyre szabhatósága is jó lenne, úgy értem legalább képernyőszínt, hátteret meg ilyesmiket állítani. Bár ez is gondolom nagyon alap.
    14. és term. magyar nyelvű legyen.

    A legjobb amúgy az lenne ha mindez kinyithatós kivitelben lenne. Igazság szerint most egy Nokia 7390-em van, de mivel kezd egy olyan hülyesége lenni hogy ha én hívok vkit akkor engem nem hallanak, szóval így 12 év után lehet időszerű lenne mostmár egy váltás.

    Amúgy egyszerűbben gyaklag azt is kérdezhetném, hogy melyik most az a telefon a piacon, amelyik a leginkább közel állna tudásban a 7390-hez (vagyis ha úgy tetszik akkor én tulképpen az ő utódját keresem). Mármint nagyobb tudása persze lehet, csak kisebb ne :) Ill. ami fixen kellene még pluszba a 7390-hez képest mindenképpen, az a vmilyen navigáció és a jobb kamera.

    Persze ha így, ilyen nincs, akkor a kamerás kritériumokból, tehát a 9-es és a 10-es pontból esetleg hajlandó vagyok vmelyest engedni. Persze ha esetleg az sem elég akkor az sem elég, tehát ha esetleg azt mondjátok hogy márpedig amiket én akarok ezeket így összességében csak egy okosteló tudja akkor azt is elfogadom, akkor majd legfeljebb köv. körben felteszem ott is ezt a kérdést. Csak azért gondoltam próbálok itt is futni vele egy kört hátha, mert amúgy annyira szívesen maradnék továbbra is a szétnyithatós kivitelnél, vagy LEGALÁBB egyáltalán a nyomógombos kivitelnél, nem szeretem az érintőképernyőt meg annyira magát az androidot se.

    Ja és ami még esetleg fontos lehet hogy 40 éves vagyok és saját használatra kellene vmi, ezt csak azért mondom hogy amúgy én nem kifejezetten "nagypapa telefont" keresek.

    Bocs hogy hosszú lett, amúgy előre is köszi!

    [ Szerkesztve ]

    Beszélt nyelvek: magyar, és csak a magyar!!!!

Új hozzászólás Aktív témák