Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • peppe79

    senior tag

    válasz Jenne #52866 üzenetére

    Én is nagyon szeretem az s5610-est. Ami leginkább tetszik, az a felső sávban variálható alkalmazás-indító, az emlékeztetővel ellátott naptár, és a 10 ébresztési időpont, aminél akár külön-külön állítható pl. a csengetés hangereje. Kevés "butaphone"-nál vannak ilyen lehetőségek.
    Két problémám van csak vele: a nejem egyszer kint hagyta az esőben, és félig-meddig tönkretette: alig-alig hallani vele a hívófelet. A másik gond, hogy az akkuja sajnos már gyengélkedik, kb. 3 naponta kell tölteni.
    Gondoltam rá, hogy szerzek egy másik s5610-est, de eléggé kitartják az árát, és lutri, hogy milyen az állapota. Azért is gondolkodtam inkább új telefonban, ami formára hasonló, plusz ha néhány alkalmazást is lehet rá telepíteni, az csak külön pirospont. Facebook, meg ilyen közösségi dolgok nem érdekelnek, viszont nagyon jó lenne, ha a fényképezőgépemmel össze tudnám hangolni, és kioldóként használhatnám a telót. Bár valószínűleg ezekkel a "félokos" telefonokkal ez nem kivitelezhető...legnagyobb bánatomra. :(

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák