Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Whitealert

    tag

    válasz Fancy-boy #52883 üzenetére

    Szerintem is egy jó telefon lehetne, de ahogy írtam vannak főleg szoftveres problémái.
    Még egy pár Alcatel 2003 szempont:
    - A kijelző korrekt. Jól látható, világos. Oldalról nézve minimális a színtorzulás még 90°-nál is, fentről/lentről viszont már 45°-nál jelentősen torzulnak a színek.
    - Mikrofon/hangszóró is megfelelő. Tisztán értek bárkit telefonálás közben és ők is engem.
    - A gombok szerintem különösen jók. Tisztán érezhető és hallgató a nyomáspont. Jól elválasztottak a gombok így sötétben is bármit megtalálok rajta.
    - A szoftver alapvetően gyorst, egyedül bekapcsolás után kell neki 5-10 mp míg magához tér, de onnantól korrekt.
    - PC-n el tudod érni SD kártya módban a telefont. De ugye a belső memória szinte semmi, így SD kártya nélkül ennek nincs értelme.
    - Ami még nem tetszik, hogy gépelés közben nem lehet a csillag gombbal nagybetűre váltani. A csillag feldob egy menüt, ahol kurzorokkal ki kell választani külön a nagybetűs módot, majd utána vissza. Nevek beírásánál iszonyat idegesítő. :W
    - Nem lehet kézzel bekapcsolni a billentyűzárat
    - Az 1-es gombra nem tehető gyors hívó

    Alapból nem lenne ez rossz készülék, de ahogy leírtam a kontakt menü rettenetes. Továbbra sem ajánlanám ezt a telefont.

    A nokia 216 volt amit nézegettem még. Meg is nyomkodtam a boltban és az sem rossz, de ez jobban tetszett. A nokiákban az a jó, hogy a Nokia PC suite szoftver elég jól működik és pár kattintással át tudsz települni egyik telefonról a másikra (elég sokszor csináltam már). Az alcatel most egy nokia 2730-at váltott és még egy ilyen régi telefonnal is könnyen ment a PC szoftver.
    De sokszor külön szoftver sem kell, mert van átköltözés lehetőség a beállításokban és bluetooth-on átküld mindent az új telefonra.

Új hozzászólás Aktív témák