Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • quailstorm

    nagyúr

    válasz BestofJAVA #53922 üzenetére

    Ad. 1: Van 8110 4G-m és van Alcatel Fire-E telefonom is. A Firefox OS szignifikánsan rosszabbul teljesít ugyanazon hardveren, mint az Android (Fire-E-re felrakható a testvérmodell Androidja)
    Ad. 2: Na pont a videojáték-programozás is elég lehetetlen FFOS-re, mert van neked JavaSript meg WebGL meg jó kis lagggg
    Androidra meg ott az NDK, C++ és OpenGL. Kicsit más...

    Tulajdonképpen KaiOS helyett kb. bármilyen legalább közepes színvonalú Androidot tudok ajánlani.

    Amúgy a HMD-nek lenne Androidos gombos mobilja is, de nem adták ki. Pedig ez sokkal jobb lenne a KaiOS-nél.

    Egyébként ez, hogy a Kai egyszerűsített, ezt nem tudom honnan szeded. Az egész telefon egy nagy Firefox (Gaia), és abban fut JavaScript. Még a hardver és szenzorok kezelésére is. Ettől retardáltabb platformmal előállni is nehéz. Óriásit is bukott, mert semmit nem tudott, cserébe sokkal lassabb és megbízhatatlanabb volt a droidnál ugyanazon hardveren.
    Az hogy most KaiOS-ként gombos telókon viszonylagos sikert ér el, hát ok, de egyrészt sokkal erősebb vasakon, másrészt sokkal kisebb kijelzőkön, és még így is elég ergya.
    Anno egy Samsung Galaxy Mini gyengébbik, S5570i verzióján lehetett tolni a NOVA első részét vagy a Galaxy on Fire 2-t. Az annál 10x erősebb 8110 4G-n meg egy bolti infinite runner app jó ha 5FPS-sel száguld.

    Amiket felsoroltál félkövérrel kiemelve, azt meg az Android bármikor alapból tudja.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák