Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fateless

    veterán

    Na, most egy érdekes dilemmába kerültem. Keresek egy másodtelefont, ami vagy a w610 vagy a v640 lenne (nem akarok mást; a V3xx még gondolkodóba ejtett, de nem fogok vacakolni a nyitogatással sem). Árban szinte egyformák, 23k, ill 20k. Mivel pannonos kártyával használnám, mindegy, hogy melyik szolgáltatónál van (T vagy V).
    Amit a másodtelefonnak tudnia kell, az egyrészt a telefonálás. Ez jól megy mindkettőnek. Aztán egyszerű, logikus menü: ez is megy. Rádió: ez is pipa. Jó zenelejátszó sw: megvan, szinte ugyanaz a két sw. Füles is megvan - mivel az agybadugósat ki nem állhatom, ezért már a korábbi w telefonnál vettem egy 6k-s másik fülest, azt használnám bármelyikkel.
    Ami a w velé sodor, az az AF, valamint a zseblámpa (vaku ugyebár nincs benne ;] ), valamint az EDGE, mert nincs mindenhol 3G, ahova megyek. A v felé a "szerintem" szebb külső, a 15%-os árkülönbözet (ennyivel drágább a w) és leginkább a 3G hajt.

    Tudtok esetleg olyan lényegi befolyásoló tényezőt, ami kizárná egyiket vagy másikat?
    (Gondolok itt olyanokra, mint pl egy itt írogató szervizes véleménye, hogy melyikkel van több gond, esetleg szörnyű összeszerelési minőség vagy bármi hasonló.)

    orifee: A feltételeid alapján én is a w880-at mondanám. Olcsóbb, mint az 5310, tudásban pedig nagyjából megegyezőek, de az SE kinézetre és anyaghasználatra sokkal jobb.
    A 6300 is jó készülék, ha veszel hozzá egy jó fülest, megfelel céljaidnak. A SE w610 is jó még.
    (Lehetne még más készülékeket nézni a SE-okon és Nokiákon belül, de ezek azok, amik alapvetően megfelelőnek hangzanak.)

    "A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10

Új hozzászólás Aktív témák