Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Floyd80

    addikt

    válasz MaddeNNNN #124977 üzenetére

    Köszi az infókat, az Acer Display Widgetben kerestem a ledes állítást.

    Nem csalódtam, masszív felépítmény ez is, azt hittem ugyanakkora talpat adnak, már raktam is rá a régire, de ez hosszabb kicsit, mert súlyosabb a monitor is persze. A 25-ös Predator hátlapja kicsit elegánsabb szerintem, ez inkább a brutálisabb vonalat képviseli, ilyen autó-hűtőrács feeling, nálam nem a fal felé néz így látszik a szobában, de nem mondanám zavarónak, érdekes na. Nincs felesleges Acer logo, letisztult ez is.

    Panel nagyon szép, pixelhiba nincs, persze meg is nézték a boltban, a fekete mintha kicsit jobban világítana alul mint az előző panel, de nem zavaró. Ha érdekel, átdobom az Oázis prémium profilt, szerintem akkora eltérés nem lehet két példány között. Párom grafikus, majd megnézetem vele, mint gondol.

    Ilyen 70-90 centire vagyok a képernyőtől, meglátom nap végére hozzászokik-e a szemem, elsőre zavaróan mininek tűnt minden, de már javul. :)

    A service menüben csak a panel típust akartam csekkolni, de már megvan: up to down, No.1~5 button. Then power off, press and hold 4 + power ON, release 4, press 5, there should see F in the menu, then press 2. As I know, that should be the way to get in there.

    Innolux M270KCJ-K7E Overview - Panelook.com

    "Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."

Új hozzászólás Aktív témák