Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Nauda

    tag

    Szaisztok!

    Segítsetek légyszi. Van egy BenQ V2410T Pivot monitorom (pivot részét sose használom, viszont a magasság állítás nagyon praktikus számomra). Szeretném egy második monitorral kiegészíteni a rendszerem. A VGA egy Gigabyte GTX 460 OC.

    Érdemes abban gondolkodnom, hogy játékoknál tudok majd egyszerre két monitoron játszani, vagy ahhoz ez a VGA nem jó? olvastam hogy az eyefinity-hez olyan monitor kell amin van dipslay port, hogy működjön. Nvidia-nál ez hogy megy?

    A másik amiben gondolkodom, hogy az LG passzív szemüveges 3D monitorát venném meg, és inkább 3D-ben játszom, mint 2 monitoron. Viszont ezen nincs display port (hátha később mégis multimonitoring game lenne) és csak 23"-os. Illetve nem tudom, hogy a felbontás feleződés miatt, milyen lesz a 3D játékok felbontása. egyáltalán észrevehető?

    Dilemmában vagyok. Nyilván azzal tisztában vagyok, hogy ha nem ugyanilyen típust veszek mint amim most van, akkor lesz színeltérés a két monitor között. Bár szerintem ha ugyanezt a típust venném még akkor is lenne eltérés, de ilyen monitort meg már nem kapni, és ezen DisplayPort sincs)

    Ja a gépre rá van kötve még egy TV is.
    VGA csatlakozóim:
    DVI-I - Monitor
    DVI-I - TV
    és van egy Mini HDMI csatlakozóm üresen.

    Nyilván sanszos, hogy elöbb lesz VGA csere mint monitor.....

    Bocs, hogy hosszú lett. Előre is kössz.

Új hozzászólás Aktív témák