Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Rick4

    félisten

    válasz ht42 #15452 üzenetére

    Igen, erre gondoltam, bár GB adatok is jól jöttek volna, egy számítás erejéig megpróbáltam volna ezt átvetíteni a saját elképzelésemre. Igazából nekem írási- olvasási sebességgel problémám nincs, főként azért, mert nem mozgatok olyan méretű állományokat, viszont az adatbiztonság fontos, erre van egy 250-es vinyóm, amit heti 1x, mentés erejéig kapcsolok be, eddig van benne talán 60-70 óra, a fontosakat nem iratom felül, a frissek rákerülnek, talán heti 100-150MB plusz adat kerülhet rá. Értelemszerűen akkor veszem elő, ha napos az idő, de mindennel együtt pár perc az egész. Ennek ellenére minden értelmes alternatíva érdekel.

    Giorgio:
    Nincs itt semmi értetlenkedés, azt vettük végig, hogy hány vinyó kell egy jó raidhez, és annak mik az előnyei- hátrányai, hány sata kell a boldogsághoz, és annak mik az előnyei. Nem azért kell, hogy érvelj, mert a topic címébe bele van írva, hanem hogy az okosabbja fülébe is úgy tedd be a bogarat ezzel, hogy alaposan elgondolkodjon, utánaolvasson, vagy pl ne a válaszod stílusán gondolkodjon, hanem a tartalmán, és egy neki nem egyértelmű dologra rákérdezzen. Ekkor nem érveltél túlzottan, viszont a topic eredeti címének megfelelően kreáltál egy hozzászólást. Engem nem zavar, ha te ezzel a stílussal vagy csak képes fórumozni, én ezekből is kihámozom a nekem szükséges infót, legyen a te bajod, hogy mások miat tmérgelődsz, de hidd el, néha megnézhetnéd a másik oldalt is, és belegondolhatnál abba, hogy a másik mit miért ír. Ne mindig magadból indulj ki, és ne vegyél mindent elsőre támadásnak. ;)

    Nézegettem ezt az N3150-es lapot, ha találnék benne szükséges potenciált, ami miatt az kell, és nem a Q1900B, akkor megvenném, kicserélném, ezt meg eladnám,éve egyszeri ilyen 10K-s költség szerintem nem dönt romba senkit, Aki egy jelenlegi középkategóriás nast vesz, az jellemzően elsőnek teszi, majd 1-2 év alatt rájön, hogy de jó lenne ezt is, meg azt is, ekkor úgyis nast cserél. Nem tudom, lehet-e egyáltalán 3 évre tervezni úgy, hogy évente olyan plusz teljesítményű lapok jönnek ki, amik a régit bőven verik, de árban ugyanannyiért mennek. Akinek már sok éve van ilyen otthon, és képben van azzal, hogy neki egy ilyen eszköz mire kell, annak nincs nehéz helyzete. Mindenki más csak a sötétben tapogatózik, és azt se tudja, neki mire kell. A 4 sata értelemszerűen jó, ha az ember annyira a jövőbe lát, nálam akkor is az volt, hogy ha hely kell, még mindig van egy sata, ha még több hely kell, cserélem a jelenlegit előbb- utóbb 6TB-os vinyókra. Rosszul döntöttem?

    [ Szerkesztve ]

    Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

Új hozzászólás Aktív témák