Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • CactuS

    Arcképgyáros

    válasz fogtunder #17297 üzenetére

    Nálunk cégnél ugye Syno van (214), én most szereztem be ezt az isten átka Qnap 212p-t. Naponta 1x fel akarom gyújtani. Hardver/összeszerelés terén simán párban vannak azzal nincsen gond. Szoftveresen érzésre egy kicsit fapadosabb, néhol butább/más elrendezésű. Illetve a ventilátora egy fokkal hangosabb, azt lehet idővel sajátra cserélem.

    Aztán vannak a nyögvenyelős dolgok, pl.: nincs picasa megosztás/feltöltés opció, vagy én nem találtam. A jogosultságok kezelése borzalmaas. Vannak a fényképek mappám, benne almappák, mondjuk A, B, C van xy user, B, C mappához denied jogosultsággal. Ettől függetlenül lazán látja photostation alatt. Írtam supportnak, válaszoltak ~1 nap alatt, de az sem igazán segít (in Shared Folders option, click "edit shared folder permission" and click "Apply and replace all existing permisions of this folder, files and subfolders". It will rewrite all the permissions, so the folder should not be visible.").

    A másik, hogy a saját DDNS címemen keresztül elérhetetlen kb a NAS, a support erre firmware resetet javasolt. Nem tudom az miért oldaná meg egy 5 napos rendszernél... De ők legalább lelkesen válaszolgatnak, Syno-nál itt a Ph!-n gyorsabban kaptam választ mindig, mint a hivatalos supporttól.

    A 214 se volt egy erőmű, de ezt érzésre könnyebb megakasztani, igaz, azért ez kb. harmadába is került. Meg a másik, hogy már 1,5 éve nyúzom a cégnél a Syno-t, ennyi idő alatt hozzászokik az ember, furcsa, ha kicsit más az elrendezése a dolgoknak. És összességében még mindig azt mondom, hogy ennyi pénzért sokkal rosszabbra számítottam.

    Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

Új hozzászólás Aktív témák