Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dani3l

    őstag

    Ma fölfedeztem valamit, ami nem annyira tetszik.. Az normalis, hogy a download stationben meg letöltes alatt allo allomanyokat nem latom a letöltes mappaban? Raadasul egyaltalan, tehat több file közül van olyan, ami mar teljesen leert, de az sincs ott.. Erre nincs valami megoldas? Igy nem sok ertelme van a prioritas allitasanak sem..

    Dave567: Terras nincs, csak teras, es 3 terasakat gond nelkül kezelik (hacsak nem valami nagyon regi cucc), illetve az ujabbak (pl idei Synologyk, többit nem tudom) mar a 4-eseket is.
    A spanok nem tudjak letölteni, ami kell nekik? :U Csak mert abban az esetben, ha nincs mondjuk egy 100/100-as digi neted, akkor nem tartom tul bölcs ötletnek, hogy töled huzkodjak neten keresztül a filmeket/jatekokat, mivel a feltöltesi sebesseged - a peldakent felhozottol eltekintve - valoszinü töredeke az ö letöltesi sebessegüknek, ami azt eredmenyezi, hogy egyreszt nagysagrendekkel lassabban fogjak leszedni töled, mint mondjuk "viragboltbol", masreszt nalad folyamatosan le lesz terhelve olyankor a feltöltesi szal, ami meg neked nem jo. Szoval ha nem fotokat, dokumentumokat, meg hasonlokat akarsz igy megosztani, akkor gondold meg ezt szerintem, es ne a haveroknak vegyel nast.. ;)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák