Hirdetés

Aktív témák

  • muveszur

    addikt

    válasz cz.istvan #20265 üzenetére

    A pixel hiba tényleg necces dolog, és rohadtul zavaró tud lenni... Tényleg oda kell rá figyelni, vásárlásnál kipróbálni a gépet, tüzetesen végignézni... A nyáron vettünk barátnőmmel egy ASUS netbookot, és mondtam a boltba, hogy szeretném tesztelni pixelhibára. Bekapcsolják, nézzem meg. Csávó behozta a BIOS-t, hogy nézzem meg, szép a kép, nincs hiba... Kicsit ledöbbentem, hogy hogy a fenébe láthatja az ember a hibás pixeleket egy szürke - kék -fehér nem homogén képen...
    Mondom, ezt nem így kell csinálni, indítsuk el a rendszert. Kb. 30 percig állította be a windowst és telepítgette a gyártó csomagját, mire magához tért a gép. Utána egy html-t összedobtam, teszteltem, nem volt vele gond.

    Ezzel csak azt akarom mondani, hogy ne legyen kínos rászánni az időt arra, hogy megnézzük, van-e rajta pixelhiba... Főleg azért, mert néhány pixelhibára gyártótól függően nem adnak garanciát.
    Ez sajnos ilyen, a gyártási technológiából adódóan pedig benne van a hiba a pakliban. Persze ez nem ment meg attól, hogy majd 1 év múlva elromlik egy pixel. Utána már csak a jóindulat.

Aktív témák