Hirdetés

Aktív témák

  • Borote

    addikt

    válasz karcsi3 #26707 üzenetére

    Mennyire fontos tervezés szempontjából a felbontás, illetve a színhűség? Mert a laptopmonitorok eléggé halvány minőségűek az asztaliakhoz képest. (Legalábbis ami az igényeidnek és a pénztárcádnak megfelel).
    Ha jól tudom, most egy IPS Dell UltraSharp 50 ropi körül megy, az áráért agyon van dícsérve. Én a helyedben azt venném, mellé pedig vagy egy Y570-t vagy egy Asus N55-t i5-tel.

    Amit érdemes kiderítened, hogy a tervezőprogram használ-e CUDA-t (mert ez esetben a prociból bőven elég lesz az i5 is), illetve hogy a több CUDA magot, vagy a GDDR5 memóriát szereti jobban (a két noti eltérő GT555M-je miatt).

    Illetve van még egy lehetőséged, miszerint követed az én példámat: ahol tervezésre/játékra kellene a gép, ott lesz a monitorod és az asztali géped, hordozhatónak pedig veszel egy jó öreg ThinkPad-et, EliteBook-ot vagy Latitude-öt használtan (60k). Így ahol kell a kakaó, ott egy asztali gép erejét használod (ami messze lekörözi a notikat), ha valahová mész, akkor pedig notit viszed, ráadásul ezeket a business gépeket nem is kell különösebben félteni, hogy menet közben rongálódnának.

Aktív témák