Hirdetés

Aktív témák

  • Borote

    addikt

    válasz Sailwais #38537 üzenetére

    Anyagra azért egy fokkal (vagy kettővel) jobb a Z575. Nem tudom, hogy az ilyen szoftverfejlesztős dolgoknak mekkora a gépigénye, én csak java-ban programozgattam, de az kb bármelyik mai processzoron röhögve elfut.
    Most néztem mondjuk, ENNEK az árához képest egészen jó a felszereltsége, gondolom Te is ezt nézted, 3 év garanciával jó vétel lehet, annak azért majd nézz utána, hogy a hűtése mennyire bírja az i5-t és a GT525M-et :)

    (#38536) ainsyl: derítsd ki, hogy a program, amit használnál mennyire CPU igényes, vagy képes-e GPU (CUDA) használatára. Ha ez utóbbira igen a válasz, akkor a processzor jó eséllyel nem fog olyan nagy különbséget hozni, illetve annak nézz még utána, hogy mennyire HDD igényes a programod, mert lehet, hogy egy SSD-vel is sokat profitálnál!

    (#38538) hunderbörd: +2 vagy +4GB memória bővítése 3-6 ezer forint, ez igazán nem tétel. Garanciavesztés nélkül, felhasználó által elvégezhető művelet, cserébe 3 év helyszíni garanciát kapsz, külső-belső fém vázat (a palmrest műanyag), és háttérvilágításos billentyűzetet :)
    Edge-ek nem rosszak, de azt is bele kell számítani, hogy 1 év garanciával jönnek, azaz a 20 ezer forintos garanciabővítés még beletartozik az árukba, úgy meg szerintem jobb egy Latitude - kivétel, ha épp GPU-s példányt szeretnél, mert olyan nincs Latitude-ból.
    Inkább consumer, mint business gépek.

    (#38540) Mat86: én csak azt tudom mondani, hogy számoltak már be ilyenről :) majd Samsung tulajok pontosítanak :)

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák