Hirdetés

Aktív témák

  • EsoxLucius

    csendes tag

    Sziasztok!

    Valószínű, hogy a hónap végén kikötözöm Angliába, munkavállalás céljából. Ez az alapvető oka annak, hogy szükségessé vált számomra, egy hordozható számítógép vásárlása, mivel anélkül, elég nagy merészség elindulni, illetve az itthoniakkal is szeretném valahogy a kapcsolatot tartani! :) ( skype, facebook, msn .. stb. stb stb. ).

    Sajnos, most elég sok más kiadással is számolnom kell, ezért a keret erre a célra nagyon maximum 130-140 ezer HUF lenne. Ennyi pénzért, vagy kevesebbért ( az csak pozitívum ) kéne beszereznem egy megbízható laptopot.

    A kijelző mérete 15,6"-os kéne, hogy legyen, én ezt tartom ideálisnak. ( se nem nagy, se nem kicsi :D ) Igazából, tényleg csak internetezésre, filmnézésre, esetleg nagyon kis játékra ( ez az utolsó szempont most ) használnám. i3-as proci fölött semmiképp nem kell bele nekem! ( az mondjuk jó lenne, vagy hasonló teljesítményű AMD )

    Kérek titeket, hogy segítsetek a választásban, ajánljatok nekem megbízható, minőségi gépeket, ebben az árkategóriában! :R Nézegettem használt cuccokat is mindenféle oldalakon, de nem tudom mennyire tudnék megbízni egy ki tudja milyen előéletű szerkezetben...esetleg, ha tudtok megbízható forrástól eladó jó állapotú eladó laptopot, az is érdekelne, de első sorban az új gépek érdekelnének!

    Előre is köszönöm a válaszokat!!!

Aktív témák