Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tikakukac

    titán

    válasz Szkipi #124783 üzenetére

    Saját nyájam olyan 50-60 noti volt 5-6 év alatt, ezekre elég szépen rálátok még, mert rokonság/munkatársak/barátoknál futnak sokadgépként vagy main gépként is akár.

    Az alap: ha valami szemét, akkor kenheted libazsírral, készíthetsz neki spéci kamrát ellenőrzött páratartalommal és hőmérséklettel meg csinálhatod a csodaciklusokat is az úgy fog betérdelni mint az atom 2 éven belül is. 2 remek saját példám van, mindkettő saját gépem volt. Volt ami vitt alaplapot is.

    Anyám gépe mint a süket a csengő alapon volt tolva, előtte is mielőtt megkapta. 78%-os volt az akksi és 1400 ciklus felett volt. 1680 volt legutóbb, még mindig 70% felett. Vigyázhatsz, szedheted ki, blablabla, ez egy optimális állapot amit fizikailag próbálunk javasolni. Sokkal több múlik magán a minőségen, mint a medzsiken. Nyilván aki nonstop tiltásig merít és koppra vereti napi 2-szer esélyesebben fog akkut venni. De ezt egy kettes mintából levenni nagyon-nagyon rossz ötlet. Mai napig az egyik piacvezető boltban is (friss infó) ajánlottak 12 órás töltést és kopp merítést az új gépekre. Nem is kikopni soha, amíg valaki nem ül le a gép elé és érti meg hogyan megy a li-ion meg li-poli akksi élete.

    A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

Új hozzászólás Aktív témák