Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • pittbaba

    aktív tag

    válasz Tom1939 #165354 üzenetére

    Koszonom szepen!
    Ennyire leszukult a piac is? Nagyon erdekesen alakul a notebook/laptop piac (melyik a helyes manapsag azt sem tudom mar eldonteni), kaosz van, ez valamilyen valtozas jelez.
    En ahogy latom, ujra elojon az a korszak, amikor a multi = gaz trend lesz az uralkodobb, es visszakerulunk a kisebb megbizhatobb cegekhez remelhetoleg.

    Nagyon elszalltak a multik. Dell-t tuti nem veszek ujra, egy alapveto mondatot nem tudtak ertelmezni az ugyfelszolgalaton az Alienware kapcsan, egy evembe tellett mire visszakaptam a penzt egy fustolo teglaert...

    HP szinten kiesett mar.

    Mas nincs melora? Lenovo, Asus ezek mar labdaba sem rugnak? Nagyon nem normalis ez.
    Hasonlo kalvarian vagyok tul amugy hosting szolgaltatokkal is, leteszteltem az utobbi evekben az osszes nagy ceget, hasonlo tapasztalataim vannak, vegul most egy San Diegoi azsiai szarmazasu gyerektol berelek servert az ota minden rendben... at kell gondolni es magunk mogott hagyni az utobbi 10 ev multi-imado trendeket ugy tunik.

    Ez azert is tunik lassan igaznak, mert miert valasztottunk egy Dell-t egy kisebb szinte noname gyartoval szemben? A garancia miatt. De az meg nem igazan mukodik (az en esetemben legalabbis), ugyhogy igazabol mar semmi kulonbseget nem erzek kicsi es nagy gyartok kozott. Mar a teljesen custom built laptopok iranyaban is elkezdtem keresgelni :D

    Mit gondoltok?

    PH Konfigom: Gigabyte GA-H97M-D3H, i7 4790K,GTX 960, Seasonic SS-620GM

Új hozzászólás Aktív témák